De gunfactor

 

De verbindende factor tussen je organisatie en de klant is een menselijke factor. Succesvolle mensen hebben een natuurlijke overtuigingskracht. Zij hebben rust en ruimte voor echte interesse in de behoeften van hun klant, zij binden mensen, aan hen wordt de deal gegund. Talective Salescounseling ondersteunt mensen en organisaties bij het verstevigen van het essentiële element in commerciële relaties. We zijn gespecialiseerd in de persoonlijke effectiviteit in werkrelaties, met name in commerciële relaties. Het essentiële element is het persoonlijke element in het proces:

  1. Het succes begint bij het kennen van je eigen aangeboren talenten en bijzondere ervaringen, die van jou persoonlijk! Aangezien jij de boodschap overbrengt, start je verhaal bij jezelf. Overtuig jezelf, je hebt een zinnig verhaal!
  2. Vervolgens ken je natuurlijk de kracht van je organisatie en bijbehorende producten en diensten. Je organisatie zorgt ervoor dat je goed bent ingewerkt, dat je de kracht van het concept goed kunt overbrengen, dat de samenwerking met teamgenoten en collega's perfect verloopt. Een krachtige (sales-)organisatie zorgt voor overtuigde medewerkers, die weten waar ze de klant mee kunnen helpen.
  3. Het effect van deze overtuiging komt tot uiting in een zinnige en duurzame commerciële relatie, waarbij door menselijk contact oplossingen voor klantvragen worden geboden. Het resultaat van deze relatie is dus ook zinvol en duurzaam.