Jouw overtuiging geeft je overtuigingskracht en die overtuigt mensen!


Talective begeleidt de medewerker of het team heel direct en naar behoefte: dat kan op dat moment gaan om reflectie op het persoonlijk functioneren of om de aanpak van het salesproces of om de benadering van de klant. Je hebt met Talective een coach of een senior collega, die achter je staat. Je leert niet het kunstje van iemand anders, maar je wordt aangezet om vanuit je eigen beleving de klant te overtuigen. Het is commerciëler dan coaching, het gaat veel verder dan training. Daarom heet het salescounseling!


Talective is een coachingbureau met aandacht voor mensenwerk in een commerciële setting. Professioneel loopbaanadvies en coaching worden gecombineerd met know-how en jarenlange ervaring in service, sales en accountmanagement. Door de inzet van persoonsgerichte counseling, teamcoaching en maatwerk bereik je met ons een duurzame commerciële resultaatverbetering, meer kwaliteit in je omzet. De basis hiervan is direct ook weer het resultaat: werken met persoonlijke beleving en plezier!

 

Onze coachingservaring is gebaseerd op de methode van loopbaanadvisering van Adriaan Hoogendijk. Daarnaast hebben wij uiteenlopende loopbaantrajecten uitgevoerd, van reïntegratie van UWV-opdrachten en compacte jobcoaching tot aan outplacement-trajecten. Onze coaching is geregistreerd bij de beroepsorganisatie Noloc en geschiedt onder de Noloc-gedragscode.
Onze commerciële ervaring is gebaseerd op customer services voor ICT-trainingsinstituten, sucesvolle klachtafhandelings-trajecten, telesales, mailings en oplvolging, marketing en sales van opleidings-instituten, Key Account Management van HR-oplossingen en Business Development van HR Informatiesystemen en Business Development van LMS en e-learning. Belangrijke leidraad voor deze activiteiten vormen de concepten van Large Account Management Planning van Miller-Heiman en Solution Selling van Bosworth.