Profielfoto 2011Over Sander van der Meer

 

Werkervaring

Senior consultant, oprichter. Talective, bureau voor loopbaanadvies, coaching, salescounseling en advisering. Ondersteunt mensen en organisaties bij het (her-)ontdekken van ieders talent, het profileren en benutten ervan. Specialisatie in counseling, groepscoaching, advies en interimmanagement in commerciële werksituaties.

 

Loopbaanadviseur. APM, Adviesburo voor Personele Mobiliteit, kantoren Utrecht en Ede. Adviseur in outplacementtrajecten, re-integratie en jobmarketing. Mede inzet bij het acquisitieproces. Nog steeds samenwerking in diverse loopbaantrajecten.

 

Opleidingskundig adviseur, Account Manager Teelen Kennismanagement.
Adviseur, gesprekspartner en zakelijk verantwoordelijke bij vraagstukken van opleidingskundige aard bij grotere Nederlandse organisaties. Bijgedrage geleverd aan vergroting van large accounts door grotere adviesrol op het gebied van Corporate Learning in te nemen volgens de principes van Large Account Management Planning. Leverancier van opleidingsprogramma's, grotere curricula en leerlijnen, e-learning, papieren of digitaal instructiemateriaal, digitale systemen om kennis- en competentieniveaus te toetsen.