Over Talective: talent in actie

 

Talective is in 2011 opgericht vanuit de fascinatie voor het talent dat er in mensen zit. We richten ons op datgene wat een mens of team uniek maakt en werken mee om dit vervolgens op een authentieke manier naar buiten te brengen.

 

We zijn dáár waar mensen het beste wat ze in zich hebben, zichtbaar willen maken. Ze raken overtuigd van hun kracht en kunnen dit met overtuiging tonen. We zijn er voor de overtuiging in hun werk, het verkrijgen en blijven beleven ervan. We zijn er ook voor de overtuigingskracht van zelfstandige ondernemers en salesmensen. En we zijn er voor de overtuiging in samenwerking en het gezamenlijk halen van doelen, voor overtuigende prestaties.

 

Voor het werken met heel je hart is soms een confrontatie nodig met jezelf. Dat geldt voor individuen en voor organisaties. Er is moed voor nodig en doorzettingsvermogen. We zetten onze kennis en ervaring in om rust en vertrouwen te brengen, en we zijn ook je trainer/coach die je tot hogere prestaties aanzet!
We zijn pas tevreden als je lekker werkt en als je (sales-)team soepel draait. Dan zijn je werk en je leven plezieriger, evenwichtiger, gezonder, effectiever!